top of page
  • krossow

Hei, her er jeg!


Er vel den delen som er like spennende som alltid å presentere seg selv. Jeg lover å holde det kort og sweet.

Jeg er Doreen, født og vokst opp i Tyskland bosatt i Norge siden midten av 90-tallet. De siste 10 år har jeg vært og rast rund på Svalbard og gjør det for såvidt fortsatt om vinteren. Elsker lyden av snø under mine føtter og det å vise fram vakre Svalbard til mine gjester.


Men nå vi jo her for å snakke om GRUS!!! Jeg elsker grus, skog, traktorveier og alt det som har å gjøre med det. Men det har jeg ikke alltid gjort. Min MC karriere begynte for 7 år siden og da på en Honda CBF1000. Denne var jeg ganske så trofast mot i 4 år, men et lite avbrekk av en Suzuki V-strom 600. Den var i mitt eie i nøyaktig 2 måneder før jeg solgte den igjen. Likte den rett og slett ikke. Så da ble det enda en Honda CBF 1000 som ble oppgradert i 2018 til en splitter ny BMW 1200RS. Den hadde jeg nøyaktig i 10.000km (mai-august) før jeg havnet på min nåværende sykkel en BMW R1200 GS.


Så hvorfor det spør du? Jeg ble alltid irritert og nesten forbanna når mine gode venner på en GS dro meg på en grusvei mens jeg kjørte Hondaen. Gud så skummelt det var og farlig og glatt ++++ forsto aldri hva som skulle være så gøy med dette. La det nesten inn som et krav til slutt «Kutt ut den der grusen, jeg blir kjemperedd»..


Men sååååååå satt jeg meg på min første BMW GS. Himmelen ble litt blåere, solen litt gulere og stjerna kom i øyene. Er det slikt å kjøre en GS? Den her var jo kjempe komfortable og lettstyrt. Ikke så aggressiv som den RS´n min og mye mer behagelig på en humpete vei.

Og slik begynte et gryende forhold til å bli til et stødig forpliktende forbindelse.

43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page